Shop

Showing all 9 results

Filter
  • Sale!

    Bazooka Pills USA

    RM200.00RM550.00 Lihat Pilihan

    Bazooka USA adalah produk all in one untuk lelaki. Pil Bazooka USA diperbuat dari bahan herba, mineral dan vitamin. Sebenarnya tidak banyak produk didalam pasaran yang mengandungi kombinasi 3 bahan dalam sebuah produk lelaki. Jika anda mengidamkan kesemua fungsi yang dapat tambah baik fungsi kelelakian, maka bazooka usa ada jawapannya.

    Fungsi Utama Bazooka USA

    • Besarkan Zakar
    • Panjangkan Zakar
    • Tebalkan Zakar
    • Keraskan Zakar
    • Tahan Lama
    • Tambah Tenaga
    • Tambah Stamina
    • Tambah Keinginan Bersama
    • Tambah Air Mani

    Woo memang banyak fungsi yang bazooka usa tawarkan untuk lelaki yang serba – serbi berasa diri kekurangan. Namun yang ada masalah – masalah tertentu seperti diatas juga sudah tentu boleh menggunakan pil bazooka disamping penambahbaikan fungsi seksual lelaki.

    Kandungan Bazooka USA

    Didalam sebotol bazooka usa, yang original dengan kapsul biru putih. Jumlah kapsul mestilah 60 biji. Berbanding kebanyakkan produk yang mempunyai hologram atau siri number, bazooka usa tiada sebarang hologram atau siri number. Namun anda boleh kenal pasti dari gambar yang ditunjukkan di bawah.

    Kandungan utama bazooka usa adalah 2 herba kuat iaitu Maca dan Tongkat Ali yang terkenal dari negara asalnya. Jika di Malaysia kita tahu yang tongkat ali sangat baik dalam mengembalikan prestasi lelaki berkahwin. Ia mengandungi 101 kebaikan untuk badan lelaki. Sama juga dengan Maca yang sangat terkenal di negara Peru.

    Kebaikan maca adalah sama baik dengan tongkat ali. Pada saya mungkin juga pelan marketing syarikat ini yang mahu menarik golongan pembeli dari amerika selatan dan asia tenggara apabila menggunakan 2 herba popular. Dan kehebatan maca ini sebenarnya telah terkenal serata dunia.

    Boleh kata dalam maca dan tongkat ali sahaja dah cukup untuk menjadikan seorang lelaki itu bertenaga bak kuda. Namun masih terdapat mineral seperti zink yang sangat baik untuk anjalkan otot zakar, saluran kencing dan pundi kencing.

    Secara amnya zakar kita mendapat kurang nutrisi yang menyebabkan saiz sebenar zakar tidak keluar walaupun sudah tegang sepenuhnya. Apabila mendapat nutrisi dari zink, isi dalam zakar dapat dikembalikan rupa sebenar yang garang dan disayangi. Ini kerana zakar yang sebelum ini kekurangan nutrisi telah mendapat makanannya dan membentuk zakar yang besar dan lebih padat.

    Didalam Bazooka USA juga mengandungi Vitamin E yang merupakan antioksida. Ia dapat menghasilkan sperma berkualiti tinggi, dan jumlah air mani bertambah sekali ganda dalam 2 minggu.

    Lagipun asmara tanpa pancutan yang deras dan banyak akan menyebabkan anda kurang puas melakukan hubungan. Kerana disaat pancutan itu, lelaki mendapat perasaan kesedapan yang amat sangat.

    Kesedapan ini berlangsung cuma beberapa saat semasa pancutan mani berlaku. Bila pancutan ini lebih banyak, lebih kesedapan dirasai. Dan ditambah beberapa saat lagi, anda bakal mengalami kesedapan yang berpanjangan. Ini maksudnya seks akan jadi lebih puas.

    Bazooka USA Tambah Saiz Zakar

    Didalam bazooka usa terdapat 7 bahan yang sama dengan vi-max canada. Vi-max canada memang terkenal mampu membesar dan memanjangkan zakar tanpa penggunaan herba kuat. Jadi herba yang sama juga akan bekerja untuk membesarkan zakar anda.

    Perbezaan antara Bazooka USA dan Vi-max Canada dalam bantu lelaki besarkan zakar adalah seperti berikut:

    Vi-max Canada lebih untuk lelaki yang masih bujang. Masalah bagi lelaki bujang yang makan bazooka pills ini kerana bazooka mempunyai herba kuat.

    Karang tak pasal – pasal lembu pun dia sondol. Untuk elak berlaku masalah moral seperti ini, bazooka memang tidak sesuai untuk lelaki bujang.

    Pilihan Vi-max yang merupakan satu – satunya produk pembesaran dan pemanjangan zakar untuk lelaki bujang. Jika lelaki bujang yang nak guna bazooka dengan alasan nak buat persediaan rasanya tak perlu kerana dengan vi-max sendiri pun memang bekalkan tahan lama dan tambah baik kelelakian anda.

    Pembesaran dan pemanjangan zakar didalam vi-max atau bazooka usa adalah sama iaitu 5mm ke 1cm setiap bulan. Untuk tujuan menambah saiz zakar, disarankan ambil 2 botol supaya proses pembesaran terus menerus berlaku. Kadang – kala ada orang lambat, jadi ada yang pada botol kedua baru mendapat kesan yang memuaskan.

    Bazooka Pills USA KHAS Untuk Lelaki Berkahwin

    Ya betul, untuk semua fungsi baik yang disenaraikan diatas, bazooka usa ternyata untuk lelaki berkahwin. Dengan mengambil sebiji, 2 jam sebelum bersama; anda akan mendapat penambahan masa bersama serta – merta.

    Cara Guna Bazooka USA

    Jumlah kapsul bazooka adalah 60 biji. Dengannya anda perlu mengambil sebiji sejam selepas makan sarapan pagi dan sebiji sejam selepas makan malam.

    Cara ini sangat berkesan untuk tawarkan prestasi berpanjangan setiap masa. Untuk mereka yang ingin tambah saiz, wajib mengambil mengikut aturan ini.

    Bagi yang tiada masalah lain kecuali tahan lama, boleh mengambil sebiji 2 jam sebelum bersama. Banyakkan minum air masak dan lepas dah kencing sekurangnya sekali, barulah zakar mendapat semua kebaikan bazooka usa.

    Dapatkan Bazooka USA Sekarang!

    Harga normal bazooka usa adalah RM350

    Berikut adalah harga promosi bulan ini

    1 Botol RM200
    2 Botol RM390
    3 Botol RM550

     

    Penghantaran

    • Penghantaran Dengan Ninja Van COD ke Seluruh Malaysia (Bayar semasa barang sampai)
    • Anda juga boleh bayar online dan kami hantar guna pos laju atau J&T.


    Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Bazooka Pills USA hari ini juga.

  • Sale!

    Biggest Men Solutions Oil

    RM150.00RM400.00 Lihat Pilihan

    Biggest Men Solutions

    Khasiat Biggest Men Solutions:

    1. Merawat masalah zakar hampir mati pucuk.
    2. Merawat zakar yang kurang keras semasa ereksi.
    3. Merawat masalah pancutan pramatang.
    4. Merawat zakar yang bersaiz kecil.
    5. Merawat penyakit angin pasang dll.

    Fungsi Biggest Men Solutions:
    1. Membesarkan, memanjangkan dan menguatkan zakar.
    2. Menebalkan kulit zakar agar nampak lebih lebar.
    3. Menyegarkan seluruh urat saraf zakar.
    4. Meningkatkan kesihatan seksual.
    5. Mengeraskan dan menjadi zakar tahan lebih lama.
    6. Merupakan perawatan zakar secara semula jadi

     

    Cara Guna Biggest Men Solutions:
    1. Goncang sebelum guna.
    2. Picit minyak ke tapak tangan dan sapukan pada zakar.
    3. Lakukan 2 kali sehari (waktu pagi dan malam)
    4. Tak perlu bilas.

     

    Kandungan Biggest Men Solutions:
    1. Extrak Minyak Lintah
    2. Extrak Minyak Belacak
    3. Extrak Minyak Dhab
    4. Gambir Sarawak
    5. Butea Superba
    6. Sireh
    7. Catuaba
    8. Tribulus

     

    Amaran!
    1. Jangan sapu pada zakar yang luka.
    2. Simpan di tempat bersuhu bilik.

     

    Disclaimer:
    Keputusan dari hasil dari menggunakan produk ini mungkin berbeza antara pengguna.

    Kandungan: 40ml

    1 botol untuk kegunaan sebulan.

     

    Harga Biggest Men Solutions

    1 Botol RM150

    2 Botol RM270

    3 Botol RM400

    Penghantaran

    • Penghantaran Dengan Ninja Van COD ke Seluruh Malaysia (Bayar semasa barang sampai)
    • Anda juga boleh bayar online dan kami hantar guna ninja van


    Jom dapatkan Biggest Men Solutions Oil Hari Ini Juga!

  • Candy B + Complex

    RM120.00RM320.00 Lihat Pilihan

    Candy B + Complex adalah gula – gula tahan lama. Candy B adalah satu produk yang tidak asing dan terkenal di seluruh dunia. Di Malaysia, Candy B mempunyai permintaan yang sangat tinggi kerana keberkesanannya bangunkan zakar yang dah lama tidur.

    Khasiat Candy B+ Complex

    Untuk yang belum tahu, Candy B ni mempunyai kandungan vitamin B+ yang mana ia sangat berkesan untuk turunkan stress dan tambah keseronokan dalam melakukan sesuatu perkara.

    Didalam Candy B, ia bantu lelaki bagi perkara berikut:

    • Keraskan Zakar
    • Mudah Buat Tusukan
    • Tahan Lama
    • Tambah Tenaga
    • Tambah Stamina
    • Anjalkan Saluran Kencing

    Kelebihan Candy B

    • Rangsang Pengeluaran Air Mani Yang Banyak
    • Semua Kesan Baik Ini Bertahan Sehingga 3 Hari

    Ya sampai 3 hari tuan – tuan. Itu yang berusia 45 tahun keatas. Yang muda – muda 30an, badan masih elok biasanya sampai 5 hari masih dapat kesan baik. Itulah kelebihannya gunakan Candy B.

    Cara Guna Candy B

    Candy B ni adalah berbentuk gula – gula. Dan mempunyai 12 biji dalam satu bekas tin seperti gambar diatas. Ia adalah gula – gula perisa oren yang masam manis.

    Kemam dalam mulut sampai habis, selang seli dengan minum air masak. Sebab gula – gula ambil masa maybe setengah jam, jadi 10 minit sekali teguk air masak.

    Cara ini nanti akan membantu candy b fine tune badan anda supaya lebih cergas. Dengan meminum banyak air masak, ia mempercepatkan proses penyerapan herba dan vitamin candy b didalam badan.

    Jika 1st time guna, ia akan detox badan juga dengan mengeluarkan bendasing dan toksik dalam badan dan darah melalui air kencing. Sebab itu pentingnya meminum banyak air masak, sekitar 2 cawan atau lebih.

    Bila banyak minum air masak, nanti nak terkencing – kencing. Bagus kerana toksik dalam badan anda dapat dikeluarkan segera dengan bantuan candy b. Badan anda akan jadi lebih cergas, bertenaga dan perfomance semasa di ranjang terbaik.

    Kebiasaan selepas 2 jam anda ambil candy b, dan dah kencing sekurangnya sekali, masa inilah herba dalam candy b akan memberikan kesan maximum. Anda boleh mendapat penambahan masa bersama antara setengah jam ke sejam.

    Tips : Jika dah lama sangat dan tidak pancut lagi. Sila minum setengah gelas air, ia akan menggalakkan rasa ingin pancut.

    Biasa bila dah tahan lama, badan pun bertenaga, anda pasti akan bertukar – tukar posisi. Stamina yang tinggi diperlukan. Candy B ada semuanya, ia menambah hubungan intim anda suami isteri.

    Bila suami power, boleh main banyak posisi; ia akan mencipta kenangan terindah dengan pasangan. Isteri pasti nak repeat lagi hari – hari. Tak perlu ambil lagi, tunggu sekurangnya 3 hari atau apabila kesan baik yang anda rasai mula berkurang.

    Pastikan anda simpan candy b ditempat yang sukar dijumpai kanak – kanak. Naya anak anda nanti sebab pernah jadi kes sehingga masuk hospital. Jadi simpan candy b anda elok – elok ya.

    Candy B Original

    Dah best cerita pasal candy b punya kesan baik, tak best pula jika tak tahu saya cerita candy b yang mana satu. Dalam pasaran terdapat Candy B yang mula – mula masuk pasaran iaitu 1st edition. Tetapi ramai seller mula menjual 2nd edition yang mempunyai ciri keselamatan yang dipertingkatkan oleh pihak candy b.

    Sebelum ini dalam 1st edition, ia tidak mempunyai hologram, qr code dan tempat gores untuk melihat siri number. Gambar diatas adalah 2nd edition yang kami jual. Tanpa hologram ini, versi pertama lebih mudah ditiru dan boleh menyebabkan anda meragui kesasihan produk kami. Jadi kami hanya menjual versi kedua sahaja kerana mempunyai ciri keselamat.

    Dapatkan Candy B Sekarang!

    Harga biasa candy b adalah RM150

    Berikut adalah harga promosi bulan ini

    1 Botol RM120
    2 Botol RM230
    3 Botol RM320

     

    Penghantaran

    • Penghantaran Dengan Ninja Van COD ke Seluruh Malaysia (Bayar semasa barang sampai)
    • Anda juga boleh bayar online dan kami hantar guna ninja van


    Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Candy B hari ini juga.

     

  • Energy Power Pump

    RM270.00RM350.00 Lihat Pilihan

    Energy Power Pump adalah pam zakar yang sangat berkesan besar dan panjangkan zakar seawal 1 minggu. Ramai pengguna yang adu masalah saiz berpuas hati lepas guna energy power pump original dari Japan.

    Kelebihan Energy Power Pump

    Jika ditanya admin kelebihan terbesar semasa guna dan sampai sekarang masih guna adalah kerana kesan instant dan juga “keselesaan” semasa guna.

    Kesan isntant adalah satu kaedah nak beri kelainan semasa hubungan asmara dengan isteri. Masa ni lah anda nak bagi nampak yang batang anda telah jadi besar, tebal dan lebih panjang dari biasa.

    Sebabnya bagi orang – orang yang berkahwin, apakah perkara yang sering ditakuti?

    Dah tentu semasa hubungan asmara zakar sentiasa keras dan tahan lama.

    Anda suka tak jika dapat bonus?

    Isteri anda pasti suka kalau dapat “BONUS” dalam bentuk zakar suami lebih besar dan panjang dari biasa.

    Kalau tahan lama dan keras tu dah benda wajib, tapi kalau anda dapat sediakan “bonus” setiap kali bersama, PASTI BAHAGIA rumah tangga. Dengan Energy Power Pump, anda memang boleh beri bonus is setiap kali bersama.

    Isteri moodnya sentiasa senang dan rajinnya bukan main bila dia lihat “effort” anda untuk CIPTA KELAINAN + BONUS dalam hubungan suami isteri. Yang pasti anda sama – sama mencipta suasana harmoni.

    Solusi Untuk Lelaki Zakar Kecil

    Pelanggan kami Mr M hadapi masalah zakar kecil sejak kecil. Ini biasa berlaku kepada orang gemuk. Bila masa remaja zakar tak berapa nak membesar dan tersedut dibawah lemak.

    Mr M kata waktu baru kahwin tu dia adalah turunkan sedikit berat badan dan nampak sedikit zakarnya yang sebenarnya 6 inci. Tapi semasa badan berisi zakar menyorok dibawah lemak dapatlah 4 inci saja kalau tak kuruskan badan.

    Tapi lepas beberapa tahun kahwin, hubungan jadi boring dan berat badan beliau bertambah lagi. Akibat dari itu zakarnya ikut menyorok lagi dibawah lemak.

    Hubungan nikmat yang dulu 3-4 kali seminggu bertukar pada 1-2 minggu sekali. Ini merisaukan Mr M dan beliau bertanya admin SOLUSI INSTANT yang boleh kembalikan keceriaan rumah tangga beliau.

    Admin telah berikan solusi pam zakar. Beliau menolak kerana sudah pernah guna pam zakar yang lain tetapi buat zakarnya sakit. Akibat dari itu beliau yang tak tahan sakit terus berhenti guna. Malah dah buang pun katanya.

    Pada admin, kami mengakui yang diluar sana terdapat banyak pam zakar yang berbahaya. Sebab itu sekian lama kami tidak menjual sebarang pam zakar kerana belum bertemu yang terbaik.

    Tapi bila dah jumpa pam zakar terbaik seperti Energy Power Pump, anda pasti ketagih nak pam zakar setiap hari. Ini yang admin dan Mr M rasai.

    Solusi Selamat?

    Ya ini kerana pada Energy Power Pump mempunyai 1 ciri yang tiada pada produk lain. Ia dipanggil Pelapik Getah Silikon Energy Power Pump.

    getah epp

    Pada balang pam zakar akan dialas dengan getah pelapik ini. Boboi anda akan melalui corong tengah getah epp ini. Zakar perlulah disapu dengan Developpe Gel yang dibekalkan secara percuma. Tapi kami suka guna bersama Biggest Men Solution Oil yang bantu tahan lama dan kekerasan zakar.

    Jadi getah epp ini ada banyak kebaikannya.

    • Elak sakit disebabkan isi tepi zakar tersedut semasa pam
    • Elak telur terpam sekali, sakit kalau tersedut sekali
    • Fokus pam pada batang zakar sahaja
    • Elakkan bocor supaya angin tak mudah lepas, proses pam jadi lebih berkesan

    Komponen Energy Power Pump

    Electronic Energy Power Pump

    Diatas adalah pam electronik yang akan menyedut angin keluar dari balang pam. Selain boleh menyedut keluar, ia juga boleh sedut masuk angin. Hal ini sangat penting, sekiranya anda terlebih pam dan akan rasa sakit. Nak buang rasa sakit, masuk sedikit angin dengan tekan butang Valve.

    Berbanding pam zakar jenis lain, ia menggunakan sistem manual seperti putar skru. Apa yang berlaku bila terlebih pam, buka saja valve angin pam masuk dan hentikan proses kembangkan zakar.

    Dengan EPP anda tekan sikit je untuk elakkan rasa sakit, tetapi masa sama proses pam untuk besarkan zakar tidak terjejas.

    • Valve untuk kawal keluar masuk angin
    • Butang M+ untuk mulakan pam, tekam max 5x untuk cepatkan proses pam
    • Butang M- untuk hentikan pam, kalau speed M+ 3 kali. Kena tekan 3x M- untuk hentikan pam
    • USB Port 2.0 untuk cas. Jika cas di komputer ambil masa 4 jam untuk fully cas dan bertahan sebulan
    • LED ditepi tu untuk bagitahu kelajuan pam anda dan juga paras bateri semasa cas
    • Bawah sekali ada gelang getah berwarna oren, itu apabila disambungkan dengan balang pam ia akan elak angin keluar

    Balang Pam mempunyai ruler yang akan mudahkan anda lihat penambahan kepanjangan zakar semasa di pam. One side sistem CM dan sebelah side lagi sistem inci. Panjang balang adalah 8 inci atau 20cm.

    Getah epp pula dipasangkan pada bawah pam sebagai pelapik dan pelindung.

    usb cable epp

    Didalam kotak anda akan dapat perkara berikut

    • Pam elektronik
    • USB 2.0 cable
    • Balang
    • 1 pelapik silikon
    • 2 getah oren
    • 1 developpe sex gel

    Ini adalah perkara yang terdapat didalam kotak. Untuk info getah epp ini cuma 1 dan kekurangannya adalah ia mudah koyak sekiranya anda kerap membiarkan telur terpam sekali. Jadi kami akan berikan satu lagi secara percuma bernilai RM36.

    Energy Power Pump

    Ini adalah rupa sebenar epp yang sudah siap dipasang dan dibawah adalah rupa kotak energy power pump yang original.

    Cara Guna Energy Power Pump

    • Sapukan zakar dengan Developpe gel atau sebarang minyak urut zakar
    • Halakan kepala zakar pada corong getah epp dan tekan putang M+ untuk mulakan proses mengepam
    • Jangan pam sehingga max, cukup bagi ketat sedikit supaya tak lepas. Tunggu 3 ke 5 minit baru di pam lagi.
    • Bila anda tak pam hingga max, ia beri peluang zakar jadi lebih kembang. Apabila zakar telah besar sikit dan pam menjadi longgar, pam lagi. Buat sehingga 20 minit.
    • Sebaiknya duduk atas kerusi dan pakai seluar dalam atau boxer. Jangan berbogel atau pakai kain sahaja.
    • Getah seluar letak dibawah telur, ini akan sulitkan telur anda dari memasuki pam
    • Yang anda nak besarkan adalah batang dan bukan telur, jadi pam batang sahaja.
    • Telur kadang cuba untuk ikut juga, anda boleh sengkangkan pam pada tepi dinding atau meja supaya telur tak dapat melaluinya
    • Kaedah pam sedikit demi sedikit ini tak sebabkan kesakitan pada zakar dan beri peluang zakar supaya kembang sedikit demi sedikit
    • Pada last anda nak pam, masa ini barulah di pam sehingga max. Masa ni pun dah geram tengok zakar tebal dan panjang. Bila buat max pam ni buat sehingga 20 ke 30 saat sahaja.
    • Lepas tu anda akan mempunyai batang yang lebih besar dan panjang dan SEDIA NAK BERI KELAINAN MASA ASMARA NANTI.

    Selepas beberapa jam, anda akan lihat kembang dan gemuk yang berlaku pada zakar akan mengecut balik. Akan tetapi setelah beberapa minggu, anda akan mulai nampak yang pembesaran dan pemanjangan benar – benar berlaku.

    Apa yang berlaku sebenarnya semasa baru pam, dalam kawasan yang mengembang tiada isi. Dalam masa beberapa minggu isi ini akan dibina dan kesan besar akan berkekalan.

    Jom dapatkan epp hari ini juga

    Harga Energy Power Pump

    Untuk info setiap belian Epp anda akan terima satu lagi getah pelapik secara percuma bernilai RM36. Berikut adalah harga pakej.

    1 Unit Pam – RM270

    1 Unit Pam + 3 getah silikon RM350

    Jika anda sudah memiliki epp, dan ingin beli getah silikon sahaja. Sila klik disini.

    Penghantaran

    • Penghantaran Dengan Ninja Van COD ke Seluruh Malaysia (Bayar semasa barang sampai)
    • Anda juga boleh bayar online dan kami hantar guna ninja van

    Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Energy Power Pump hari ini juga.

     

  • Sale! gambir gold spray

    Gambir Gold Spray

    RM120.00RM300.00 Lihat Pilihan

    Gambir Gold Spray sedap pakai, kebas, lambat ngilu dan sejuk je batang. Gambir Gold Spray ni berbeza dengan produk gambir yang lain. Gambir Gold hanya mengandungi air suling dan gambir sarawak sahaja. Berbanding produk gambir lain yang dicampurkan dengan pelbagai bahan kimia.

    Khasiat Gambir Gold Spray

    • Bantu Tahan Lama
    • Zakar Lambat Ngilu

    Kelebihan Gambir Gold Spray

    • Tak Pijau/Pedas
    • Tak Panas
    • Zakar Rasa Nyaman

    Jika anda masih baru dalam masalah tahan lama dan sebelum ini tidak pernah mencuba solusi ubat kuat dan sebagainya, pasti ingin tahu tentang gambir.

    Untuk pengetahuan, Gambir hanya boleh didapati di Negeri Sarawak. Orang Asli Sarawak yang mengumpulkannya dari hutan tebal berusia jutaan tahun. Di ambil dari pohon gambir yang mana ia mengeluarkan sejenis “resin” untuk menjauhkan serangga dan perosak.

    Akan tetapi khasiat gambir sebenarnya ada banyak, bukan hanya untuk sapu di zakar dan dapat tahan lama. Sebaliknya khasiat gambir boleh hilangkan sakit gigi kerana ia bersifat kebas. Selain itu ia boleh menghentikan pendarahan kecil seperti luka tertiris pisau.

    Masyarakat Asli Sarawak yang memperkenalkan penggunaan gambir pada dunia luar, khasnya di semenanjung Malaysia yang biasa dengan herba seperti tongkat ali.

    Review Open Box Gambir Gold

    Semak review gambir gold dibawah untuk melihat rupa sebenarnya.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=Vw0IvVv8pJI

     

    Harga Gambir Gold Spray

    Harga Biasa Adalah RM150

    Harga Promosi Seperti Berikut

    1 Kotal RM120

    2 Kotak RM220

    3 Kotak RM300

    Penghantaran

    • Penghantaran Dengan Ninja Van COD ke Seluruh Malaysia (Bayar semasa barang sampai)
    • Anda juga boleh bayar online dan kami hantar guna ninja van

  • Hammer Thor

    Hammer Thor Italy

    RM350.00RM990.00 Lihat Pilihan

    Hammer Thor capsule original Italy telah terkenal sebagai all in one capsule yang dapat menjadikan anda lelaki gagah. Hammer of Thor mengandungi herba – herba yang terkenal dalam memulihkan masalah batin lelaki.

    Kebaikan Hammer Thor Capsules

    Jika anda prefer 1 produk untuk selesaikan pelbagai masalah batin, maka hammer of thor semestinya menjadi pilihan. Ini kerana dengan mengambil sebiji kapsul thor setiap hari, anda akan mendapat kesan baiknya bila – bila masa diperlukan.

    Ini kerana hammer of thor capsules merupakan suplimen dan perlu diambil sebiji setiap hari supaya proses pemulihan sentiasa berterusan.

    Antara kebaikan hammer thor adalah seperti berikut:

    • Badan jadi aktif dan bertenaga
    • Zakar jadi mudah keras dan mudah terangsang
    • Setiap pagi nyanyi lagu negaraku
    • Masalah tahan lama beransur – ansur pulih
    • Dalam minggu pertama masa bersama bertambah 5 ke 10 minit
    • Cukup sebulan waktu bersama anda sekitar 30 minit
    • Dalam 3 minggu zakar jadi besar sedikit
    • Sebulan kepanjangan antara 5mm ke 1cm
    • Dalam minggu pertama, jumlah air mani bertambah lebih likat dan pekat

    Dengan hammer of thor, usia bukan penghalang anda menikmati aktiviti seksual yang indah dan berpanjangan. Pengambilan kapsul hammer thor perlulah berterusan sehingga 3 bulan bagi mendapat kesan terbaik selepas berhenti nanti.

    3 bulan nanti banyak yang anda dah capai, seperti zakar membesar dan memanjang, tahan lama, keras macam besi. Sangat bersesuaian untuk lelaki berkahwin 30 tahun keatas.

    Cara Semak Hammer Thor Original

    Cara untuk semak original adalah dengan melihat kepada 4 perkara ini.

    • HOT Original adalah berkotak besar seperti diatas
    • Pada kotak dan botol mempunyai hologram hammer of thor Original
    • Pada penutup botol ada sticker hammer of thor
    • Dan pada kotak mempunyai no siri yang perlu digores dan disemak dilaman web official hammer of thor
    • Siri number ini cuma boleh digunakan sekali

    Hammer Thor selamat digunakan tanpa kesan sampingan. Anda hanya disarankan mengambil 1 ke 2 liter air masak setiap hari bagi membolehkan kesan herba Hammer of Thor dapat berikan tindak balas cepat.

    Dapatkan Hammer Thor Italy Sekarang!

    Harga Hammer Thor Original RM350

    Berikut adalah harga promosi bulan ini

    1 Botol RM350
    2 Botol RM680
    3 Botol RM990

     

    Penghantaran

    • Penghantaran Dengan Ninja Van COD ke Seluruh Malaysia (Bayar semasa barang sampai)
    • Anda juga boleh bayar online dan kami hantar guna Pos Laju atau J&T


    Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Hammer Thor hari ini juga.

     

  • Sale!

    Lorenxo Candy

    RM120.00RM320.00 Lihat Pilihan

    Lorenxo Candy semakin hangat diperkatakan kerana tidak memberi sakit kepala. Kesan Lorenxo Candy yang agak lembut menjadikan ia diminati ramai. Dengan rupa paras yang kecil, boleh dimuatkan didalam poket atau beg kecil anda. Ia menjadi viral dan mendapat permintaan peminat ubat kuat jenis gula – gula coklat kerana ia agak mile tetapi power semasa berhubungan intim.

    Kegunaan Utama Lorenxo Candy

    • Tahan lama
    • Keraskan zakar
    • Tambah keinginan bersama
    • Tambah stamina
    • Tambah tenaga
    • Menambah air mani
    • Besarkan & Panjangkan Zakar

    Diatas adalah fungsi – fungsi Lorenxo Candy. Secara amnya ia digunakan untuk tahan lama, sama seperti candy b dan banyak lagi jenis candy. Anda akan mendapati yang zakar anda akan cepat mengeras dan kekerasan macam besi.

    Kandungan Lorenxo Candy

    Untuk pengetahuan anda, lorenxo candy ni cuma mempunyai 1 bahan aktif untuk kesihatan lelaki. Namun bahan tersebut cukup power dan sama level dengan tongkat ali, iaitu Maca. Maca dikenali sebagai Ginseng Peru yang sangat terkenal untuk mengembalikan stamina, tenaga dan kekuatan batin lelaki.

    Selain dari Maca ia mengandungi bahan – bahan antioksida yang dapat memberikan 101 kebaikan pada badan. Lorenxo datang dalam tin kecil dengan 6 biji isinya. Sebiji penggunaan berikan kesan 3 hari. Ia merupakan produk New Zealand.

    Bahan antioksida tersebut adalah seperti berikut:

    • Acai Berry
    • Kucing Galak
    • Ubi Jaga
    • Goji berry
    • Dark Chocolate

    Kesemua bahan diatas merupakan bahan antioksida yang memberikan kesan baik dan pertumbuhan sel baru apabila menggunakannya secara berterusan.

    Cara Guna Lorenxo Candy

    • Ambil sebiji hisap sehingga larut
    • Tunggu 2 jam untuk kesan maksima
    • Banyakkan minum air masak
    • Sebiji beri kesan 3 hari

    Harga Lorenxo Candy

    Harga normal lorenxo candy adalah RM130

    Harga Promosi adalah seperti berikut:

    1 unit RM120
    2 unit RM220
    3 unit RM320

    Penghantaran

    • Penghantaran Dengan Ninja Van COD ke Seluruh Malaysia (Bayar semasa barang sampai)
    • Anda juga boleh bayar online dan kami hantar guna ninja van


    Jom dapatkan Lorenxo Candy Hari Ini Juga!

     

  • Sizegenix Extreme

    RM180.00RM500.00 Lihat Pilihan

    Sizegenix Extreme lain dari yang lain. Sizegenix Extreme adalah kapsul herba yang mempunyai Nanotrexx Technology Delivery System (NDTS) iaitu sistem yang mempercepatkan penyerapan herba dan lebih selamat untuk buah pinggang.

    NDTS ni bertindak dengan menjadikan herba yang terdapat didalam Sizegenix Extreme lebih halus dan mudah diserap badan. Sama juga dengan sistem panapis tubuh badan kita buah pinggang yang biasanya menghadapi bahaya apabila mengambil produk herba kerana beberapa faktor.

    • Logam berat dalam sesetengah produk
    • Molekul produk yang besar menyebabkan penyumbatan dalam buah pinggang yang akhirnya membentuk batu karang.

    Yes perkara ini berlaku, malah ia bukan sahaja dalam produk kesihatan lelaki sahaja. Dalam makanan yang diambil seharian terutama makanan dan minuman dalam tin yang mengandungi bahan penstabil makanan.

    Ia menyebabkan buah pinggang menjadi bertambah tugasnya apabila ada bahagian yang tersumbat. Secara amnya, apabila anda makan dan minum, ia akan diserap melalui usus masuk ke darah. Jadi dalam darah mengandungi makanan, air dsb.

    Untuk badan kita dapat menggunakan bahan yang kita makan, ia perlu dicuci terlebih dahulu. Cuci didalam buah pinggang dan kotoran akan keluar melalui air kencing. Sementara molekul produk yang besar, boleh tersumbat didalam buah pinggang, punca penyakit batu karang.

    Berita baiknya dengan Sizegenix Extreme dengan Nanotrexx Technology, molekul SGE menjadi halus bersaiz nano dan bantu penyerapan pada badan dan anggota zakar.

     

    Khasiat Sizegenix Extreme

    • Besarkan Zakar
    • Panjangkan Zakar
    • Keras Mudah Buat Tusukan
    • Tahan Lama
    • Bertenaga
    • Berstamina Tinggi
    • Tingkatkan Libido (Keinginan Bersama)
    • Tingkatkan Pengeluaran Hormon Testeron Lelaki
    • Anjalkan Saluran Kencing
    • Deraskan Pancutan Mani
    • Tambah Air Mani

    Kelebihan Sizegenix Extreme

    • Menggunakan Nanotrexx Technology Delivery System yang cepatkan serapan herba
    • Tidak berbahaya pada buah pinggang
    • Zakar membesar seawal 2 minggu
    • Air mani banyak seawal 1 minggu
    • Tahan lama dapat serta – merta 2 jam selepas ambil

    Cara Guna Sizegenix Extreme

    • Ambil 2 biji Sizegenix Capsules sebelum makan sarapan dengan segelas air masak
    • Jika perut tidak tahan, boleh ambil setengah jam selepas makan sarapan
    • Ambil waktu yang sama setiap hari, jangan skip atau sekejap makan sekejap tak makan. Nanti pembesaran zakar tidak menjadi
    • Banyakkan minum air masak, 1.5 liter ke 2 liter sehari, ia bantu cepatkan kesan dan elakkan sakit kepala, demam dsb.

    Cara Tindakan Sizegenix Extreme

    Herba yang terdapat dalam Sizegenix Extreme semuanya memang dibuat khas untuk zakar lelaki, ia terdiri dari Butea Superba, Tongkat Ali, Tribulus Terrestris, L – Carnitine, L – Arginine, Cili Merah, Avena Sativa, Maca Root, Muira Puama dan Niacin (Vitamin B3).

    Ada 2 jenis bahan yang bermula dengan L iaitu L – Carnitine adalah bahan yang bertindak akan pecahkan asid lemak dalam badan dan ia akan ditukarkan menjadi tenaga. Cara ini semasa aktiviti seksual, ia akan pecahkan lemak anda dan tukarkan kepada tenaga untuk digunakan dalam hubungan asmara.

    L – Arginine adalah sejenis sebatian yang akan melancarkan peredaran darah pada kawasan zakar, dan menjadikan urat pada kawasan zakar lebih lembut dan mudah untuk dikembang besarkan.

    Pada permukaan zakar anda mempunyai urat saraf yang halus. Urat halus ini akan dikembangkan dan dibesarkan. Hasilkan zakar anda akan jadi padat dan lebih berat semasa tegang.

    Ia seterusnya mulai membesar dalam 2 ke 3 minggu. Pada bulan pertama anda makan, anda akan mendapat pemanjangan sekitar 5mm. Pada bulan kedua dan ketiga, jika proses ini berterusan, anda boleh mendapat tambahan 1cm sebulan.

    Harga Sizegenix Extreme

    Harga Biasa Adalah RM250 Sebotol

    Harga Promosi Sizegenix Extreme Seperti Berikut

    1 Botol RM180

    2 Botol RM350

    3 Botol RM500

    Penghantaran

    • Penghantaran Dengan Ninja Van COD ke Seluruh Malaysia (Bayar semasa barang sampai)
    • Anda juga boleh bayar online dan kami hantar guna ninja van


    Jom Dapatkan Sizegenix Extreme Hari Ini Juga.

  • Vimax Canada Izon

    RM200.00RM550.00 Lihat Pilihan

    Vimax Canada adalah produk besarkan zakar berbentuk kapsul yang pertama didunia. Vimax Canada Original Izon telah bantu jutaan lelaki seluruh dunia untuk besarkan zakar. Vimax Canada telah 20 tahun dalam pasaran dan sehingga kini masih mendapat permintaan disebabkan keberkesanannya besarkan zakar.

    Khasiat Vimax Canada

    • Besarkan Zakar
    • Panjangkan Zakar
    • Tebalkan Zakar
    • Bantu Tahan Lama (Mild)
    • Keraskan Zakar (Mild)

    Kelebihan Vimax Canada

    • Herba Bersifat Lembut (tak sakit kepala)
    • Formula Istimewa Berkesan Pada Rata – Rata Lelaki
    • Sangat Sesuai Untuk Lelaki Bujang Sebab Tak Mencanak – Canak
    • Sesuai Untuk Lelaki Berkahwin Yang Nak Kesan Tahan Lama Yang Sedikit (Mild)

    Perkara pertama yang anda perlu tahu, Vimax Canada bukanlah ubat kuat. Ia adalah sejenis supplimen untuk besarkan zakar. Dan vimax sangat sesuai untuk lelaki bujang atau duda kerana herbanya sangat lembut.

    Berbanding produk – produk yang terdapat dalam pasaran yang claim boleh membesarkan zakar, semuanya menggunakan herba kuat yang menyebabkan sakit kepala dan adik tak berhenti mengeras.

    Sakit kepala ni disebabkan “air” tidak keluar dengan cara yang betul. Contohnya melalui melancap. Ia sama sekali tidak disertai perasaan dan sentuhan sebenar dari pasangan.

    Sedangkan bila makan produk besarkan zakar jenis ubat kuat ni, hormon jantan kita dijana dengan banyak. Rasa ingin bersama tu tidak tertunai dengan cara yang betul. Menyebabkan sakit kepala.

    Apakah Vimax Canada

    Jadi Vimax Canada adalah pilihan yang tepat untuk lelaki bujang/duda yang ingin besarkan dan panjangkan zakar. Ia mempunyai herba yang lembut dan bukan dari herba ubat kuat. Herba terkuat yang sebenarnya tak kuat mana pun adalah ginseng.

    Yang lain tu herba – herba yang bertujuan kembangkan, besarkan urat badan dan rongga zakar. Apabila urat zakar membesar, zakar akan ikut membesar. Jika anda lihat pada zakar yang kecil, permukaan zakar tidak kelihatan urat – urat timbul.

    Ini bermakna salur darahnya kecil dan tidak dapat membawa lebih banyak darah supaya jadi besar semasa menegang. Dan fungsinya dibawakan oleh vimax adalah dengan besarkan dulu urat zakar kemudian barulah zakar membesar.

    Cara Tindakan Vimax

    Vimax akan bina isi, padatkan dahulu sebelum membesar. Caranya seperti dinyatakan diatas iaitu dengan kembangkan urat – urat pada zakar. Untuk pengetahuan, bukan sahaja urat yang boleh dilihat dengan mata kasar, tetapi ada banyak urat halus dan seni pada permukaan zakar.

    Urat halus ini yang akan dikembangkan terlebih dahulu, sedikit demi sedikit sehingga tempoh 3 minggu makan vimax. Dalam 3 minggu anda akan lihat zakar anda mula menggemuk dan besar sedikit semasa tegang.

    Sebulan ia cuma beri sekitar 5mm pemanjangan zakar dan ukur lilit pun sama. Jika zakar anda memang besar, maka ukur lilit akan banyak bertambah sehingga 1cm.

    Cara Guna Vimax

    Vimax mesti diambil setiap hari, 30 minit selepas sarapan pagi. Ambil waktu ini sahaja, dan TIDAK BOLEH diwaktu malam, petang, tengah hari dan sebagainya.

    Vimax memang berkesan, tetapi kesannya sedikit. Sebenarnya bukan salah produk, saya telah mencuba banyak produk untuk besarkan zakar jenis makan, semuanya beri kesan sama iaitu 5mm ke 1cm sebulan.

    Sama juga dengan vimax, perlu diambil secara berterusan. Sekurangnya 6 bulan untuk dapatkan 3cm – 4cm. Jadi sebenarnya itu adalah cara badan kita berfungsi dalam cubaan kita nak besarkan zakar.

    Cara Nak Cepatkan Pemanjangan Zakar

    Kami dapati cara nak bagi cepatkan pemanjangan zakar adalah dengan makan vimax  dan urut pada masa yang sama. Anda kena makan vimax canada dulu selama 3 minggu.

    Dalam 3 minggu (20 hari) anda akan dapati zakar membesar sedikit. Ini bermakna isi zakar anda telahpun dibina dan menggemuk.

    Dengan menggunakan minyak lintah, buat urutan jelqing. Ia adalah urutan cekak isi zakar dari pangkal, ditolak kedepan hingga takuk kepala zakar. Kaedah jelqing ini akan mengalihkan isi yang menggemuk supaya memanjang. Dengan cara ini anda akan mendapat 1 inci (2.5cm) dalam masa sebulan.

    Urutan ini hanya perlu dibuat setiap hari pada hari ke 21 hingga hari ke 30 anda makan vimax. Urut setiap malam sebelum tidur dan tidak perlu basuh supaya minyak lintah dapat menjalankan tugasnya mengembangkan isi zakar.

    Bulan kedua buat perkara yang sama iaitu makan vimax 3 minggu, kemudian urut. Buat sampai anda dapat kepanjangan yang anda ingini. Biasanya setelah 3-4 bulan anda amalkan cara ini, pembesaran zakar masih akan berlaku tetapi kebanyakkan isi telah dialih jadi memanjang.

    Untuk nak bagi besar, caranya lebih mudah. Makan vimax canada seminggu dan sapukan minyak seminggu sekali. Anda buat step besarkan setelah anda dapat kepanjangan yang diingini.

    Sebab nanti anda buat besar, tetapi 2 bulan lagi nak buat panjang, nanti isi yang besar selama 2 bulan akan dialih jadi panjang. So besar yang anda buat tu sia-sia je. Pastikan dapatkan panjang dulu, baru buat untuk besar.

    Cara ni, tidaklah anda  buang duit makan vimax sampai setahun. Loya tekak ari – ari makan benda camni. Cara ni anda jimat 4 botol. Biasa 5 botol untuk dapatkan 2.5cm, tetapi dengan 1 botol dan minyak lintah anda boleh dapatkan kepanjangan sama.

    Testimoni Pelanggan Yang Berjaya Guna Teknik Ni

    Ciri Vimax Original

    Vimax Canada Original mestilah mempunyai pelekat Hologram yang sukar ditanggalkan. Hologram ini berwarna hijau dan ia ada beberapa ciri keselamatan, pengesahan original.

     

    Atas hologram ada kotak 3D yang anda boleh tengok sisi setiapnya. Setiap sisi mempunyai jumlah dot yang berbeza. Diatas kotak itu pula tertulis perkataan Dupont IZON. Sebab itu Vimax Original biasa disebut Vimax Izon.

     

    Kemudian terdapat no siri dibawah kotak seperti contoh 1234567 tersebut. Masukkan siri number ini di laman web Vimax.com untuk semak produk genuine. Laman web vimax.com telah di sekat, anda perlu masuk menggunakan apps VPN yang boleh didapati secara percuma di Play Store atau Appstore.

    Dapatkan Vimax Canada Izon Sekarang!

    Harga normal Vimax Canada adalah RM280

    Berikut adalah harga kami

    1 Botol RM200
    2 Botol RM390
    3 Botol RM550

    Penghantaran

    • Penghantaran Dengan Ninja Van COD ke Seluruh Malaysia (Bayar semasa barang sampai)
    • Anda juga boleh bayar online dan kami hantar guna Pos Laju atau J&T


    Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Vimax Canada hari ini juga.

     

Filter by price

Cart

Top rated products

Scroll to Top