Terma & Privacy Belian

Terima Kasih kerana berminat membuat pembelian dilaman https://www.segakmenawan.net/

  1. Untuk Pengetahuan anda, kami tidak menyimpan apa-apa maklumat peribadi yang anda submit semasa pembelian mana-mana produk kami didalam website ini. Selepas anda submit bayaran, sistem kami akan terus menghantar detail belian anda yang mengandungi maklumat peribadi seperti alamat, no telefon dan nama anda ke email provider kami yang secure. Oleh Itu Anda selamat melakukan apa-apa urusan jual beli didalam laman ini.
  2. Kami akan menghantar bungkusan anda menggunakan “Pos Laju” yang biasanya akan ambil masa 3 hari maksimum di semenanjung dan bandar utama di sabah dan sarawak. Namun bagi pembeli di kawasan pendalaman (dalam hutan), biasanya pos laju akan ambil sehingga 5 hari untuk menghantar kepada anda.
  3. Belian yang disahkan sebelum jam 3 petang, akan dihantar pada hari yang sama, kemudian kami akan sms/whatsapp pada anda “Pos Laju Tracking Kod”.
  4. Pembelian anda di rahsiakan, kami hanya akan menulis sebagai “LEGO” pada bungkusan anda. Bila di goncang, bunyinya seperti lego. Tiada siapa akan menyangka ia perkara lain.
  5. Anda juga menerima jaminan pemulangan wang selama 30 hari. Ya dalam tempoh 30 hari, jika anda tidak berpuas hati dengan hasil yang diterima, anda boleh tuntut semula wang anda. Beli dari kami tanpa was-was
  6. Segala belian adalah didalam ringgit malaysia, kami menerima pembayaran ke Akaun Maybank Jika beli secara bayaran Cash Deposit & ATM Transfer.
  7. Kami juga menggunakan sistem bayaran elektronik seperti FPX Pay, sila lihat tutorial cara belian menggunakan FPX Pay Disini.
  8. Belian secara cod perlulah set masa cod 3 jam sebelum waktu cod. Anda juga wajib beri lokasi google map melalui whatsapp supaya mudahkan staf cod menghantar order anda.
  9. Belian anda dilindungi, jika terdapat sebarang kerosakan seperti, kemik, pecah, no siri tidak genuine dan tidak seperti yang di iklankan, anda BERHAK mendapat Gantian. Hanya perlu hubungi kami melalui borang “Hubungi Kami“.

Sila gunakan perkhidmatan kami tanpa was-was. Segala pertanyaan lanjut sila hubungi Azham di talian 011-333-33-207.

Scroll to Top